TOP

Exhibition: By Invitation Only & Basement Projects @ Logman, Utrecht

By Invitation Only & Basement Projects @ Logman Galerie, Utrecht

 

LOGMAN heeft 9 curatoren uit het werkveld gevraagd om een selectie te maken van hedendaagse kunstenaars die elk een aantal werken tonen in de galerie. Omdat ik het niet kon laten heb ik daar uiteraard ook een eigen selectie aan toegevoegd.

Er zijn ruim 90 kunstwerken van zeer uiteenlopende aard te zien in de galerie; van schilderijen en tekeningen tot foto’s en van installatiekunst en video tot keramiek, met een maximum verkoopprijs van €1500

Met deze tentoonstelling laat LOGMAN de touwtjes vieren en stelt vertrouwen in de keuze van de curatoren in de wetenschap dat zij zich in de afgelopen anderhalf jaar van het bestaan van de galerie enigszins op de hoogte hebben gesteld van de keuzes bij LOGMAN. Daar is een verrassende, spannende en diverse selectie uit voortgekomen.

Eerder liet LOGMAN met ‘Boven de Bank’ al een hele reeks kunstenaars zien. Deze keer gebruiken we de hele galerie en staat er ook weer een bank…maar dan geheel anders.

In de kelder is in het kader van de ‘Basement Projects’ een installatie te zien. Marin Hondebrink en Joyce Overheul hebben de galeriehouder onder handen genomen met een wel heel bijzonder resultaat…

De tentoonstelling is te zien tot en met zaterdag 16 januari 2021.