NAAR BOVEN

RTV Utrecht / Route C (tv interview)

Afgelopen week is er een uitzending van Route C verschenen waarin mijn knopenproject aan bod komt.

Kijk hier de uitzending terug:

https://www.rtvutrecht.nl/tv/aflevering/route-c/RTVU_3566374_20230601130000

 

Een paar kleine opmerkingen bij de uitzending, er is wat geknipt bij mijn opmerkingen over mijn eigen werk. Daardoor lijkt het alsof ik de situatie rondom asielzoekers en Ter Apel (waar het knopenkleed over gaat) belachelijk maak, dit moet echter slaan op de kralenwerken met seksistische teksten, die later in de uitzending kort aan bod komen. Ook lijkt het alsof het wandkleed met de knopen te zien zal zijn tijdens de expositie Exodus bij Buitenplaats Doornburgh, ook dit is niet het geval. Doordat ik de aflevering vooraf niet mocht zien, kwam ik hier pas tijdens de uitzending zelf achter. Excuus voor de verwarring!